През последните години се превърна в традиция измислени предлози и

...
 През последните години се превърна в традиция измислени предлози и
Коментари Харесай

Стига фалшификации! Искаме истината!

 През последните години се трансформира в традиция измислени предлози и откровени фалшификации да се трансформират в мотив за война, за експанзия в нарушаване на интернационалното право, само че за да се облагодетелства агресора. Последен ослепителен образец за такава имитация е режисираното видео на псевдохуманитарната организация " Белите каски " в сирийския град Дума.
Въпросното видео стана мотив за удар против Сирия от страна на Съединени американски щати, Англия и Франция. Същите обаче се направиха на разсеяни, когато " жертвите " на " химическата офанзива " се оказаха освен живи и здрави, само че и желаеха да приказват пред ОЗХО и обявиха, че химическа офанзива не е имало.

Съюзниците агресори не желаеха да слушат очевидците, за какво истината се оказа неуместна. Как ще отговори Англия на това, че някогашен техен офицер от разузнаването управлява " Белите каски ", по какъв начин ще отговори и на това, че те и Съединени американски щати финансират компрометираната организация, която не един път е уличавана във връзки с терористите?!!! " Белите каски " и фалшификациите им са принадлежности в техните ръце.

Настояваме да се прекратят фалшификациите, настояваме за същинско, независимо следствие на случилото се и не на последно място - настояваме за съблюдаване на интернационалното право! Нека дружно кажем на агресорите, че знаем, че лъжат!!!

Ще се стремим акцията да се популяризира оптимално в осведомителното пространство. Подкрепете ни, тъй като ескалация на този спор рискува да прерасне в трета международна война, а тя ще се отрази и на България! Ние не желаеме война поради непознати ползи и изфабрикувани предлози. Тези фалшификации разрушават основите на интернационалното право. Жертва на такива фалшификации може да стане всяка една страна. Включително и нашата.

Стига фалшификации. Искаме да знаем истината и настояваме за съблюдаване на интернационалното право!
Ако и вие държите да знаете истината, присъединете се към митинга, който ще се организира на 12 май (събота) от 14:00 ч., в гр. София, на ул. Московска № 9, пред посолството на Англия.

Организатори на митинга: група български патриоти с поддръжката на Асоциация на сирийците в България

Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР